Home » Hondvriendelijke dag uitjes » Daguitjes Duitsland

Daguitjes Duitsland

Bekijk de uitjes ook op onze handige google maps kaart klik hier
Heeft u tips voor ons?? Klik hier


Baden-Württemberg

Wild-und Freizeitpark Allensbach
Attractie en wildpark voor jong en oud met diverse dieren zoals lynxen, beren, damherten en everzwijnen. Tijdens een rit met het treintje krijgt u prachtige indrukken van het dierenpark en ontdekt u de dieren in het wild. Honden aangelijnd welkom. In de valkerij zijn echter geen honden toegestaan.


Nedersaksen

Tierpark Nordhorn
In het dierenpark in de Grafschaft Bentheim leven ongeveer 1700 dieren van circa 100 soorten. Het tien hectare grote park is gelegen aan de rivier de Vecht.
Honden mogen mee in de dierentuin mits kort aangelijnd. De entree voor honden is gratis.


Tier- und Freizeitpark Thüle
Het Dieren- en pretpark Thüle combineert het beleven van de spannende natuur met heel veel plezier! In het gebied ter grootte van 17 hectare vindt u niet alleen meer dan 600 dieren van over de hele wereld, maar ook een pretpark met vele attracties. Een avontuurlijke dag uit met het hele gezin, staat niets in de weg! Honden zijn aangelijnd welkom


Museumdorf Cloppenburg
In een parklandschap, omgeven door hoge bomen en pittoreske beekjes –ligt het Nedersaksische openlucht museum: een groen "historisch" eiland met prachtige landelijke monumenten uit de afgelopen 500 jaar. 
Honden zijn aangelijnd welkom


Noordrijn-Westfalen

Wildpark Gangelt
Op 50 hectare biedt het Wildpark Gangelt jong en oud fascinerende natuur- en dierervaringen. In het licht heuvelachtige bosgebied kunnen bezoekers onze inheemse wilde dieren van dichtbij beleven tijdens een ontspannende wandeling. Honden zijn aan de lijn toegestaan maar niet bij de valkenshows.


Allwetterzoo Münster
In de Allwetterzoo leven op het moment ongeveer 3.000 dieren uit alle werelddelen. In enkele afdelingen van de dierentuin kunt u de dieren rechtstreeks ontmoeten, in andere afdelingen zijn nauwelijks afrasteringen aanwezig. Honden zijn aangelijnd welkom behalve in het tropenhuis, het apenverblijf en de kinderboerderij.


Roofvogelstation en Wildpark Hellenthal
Greifvogelstation en Wildfreigehege Hellenthal is een mooi dierenpark in  de Eifel. Het park heeft een oppervlakte van 64 hectare waar het wild in een natuurlijke omgeving kan leven. Midden in het park ligt het roofvogelstation hier zijn alle soorten roofvogels te vinden. Honden zijn aan de lijn welkom maar niet bij de roofvogelshows.


Wildpark Schmidt, Nideggen
Wildpark Schmidt ligt in de prachtige omgeving van het 
Nationaal Park Eifel bij het plaatsje Nideggen. Op een terrein van ongeveer 110 hectare is dit wildpark gevestigd. Hier kunt u wandelen, dieren bekijken en genieten van de prachtige natuur.
Honden zijn aangelijnd welkom.


Rijnland-Palts

Eifelpark Gondorf,
is een leuk pretpark en dierentuin in één. Meer dan 45 attracties  en heel veel wild. Voor jong en oud een leuk dagje uit in de Eifel. 
Het park is bekend en geliefd onder de toeristen die naar Duitsland, naar de Eifel komen.
Honden zijn aangelijnd toegestaan


Wild- & Freizeitpark Klotten/Cochem
In de prachtige omgeving van de Moezel bij het stadje Cochem ligt Wild- und Freizeitpark Klotten. Het park bestaat uit een wildpark, een speeltuin en een speeltuin met diverse pretparkattracties. Honden zijn welkom maar moeten in het wild- en recreatiepark aan de lijn gehouden worden.


Thüringen

Erlebnispark Meeresaquarium, Zella- Mehlis
Welkom in het "Erlebnispark Meeresaquarium" in Zella-Mehlis. 
Dompel jezelf onder in de kleurrijke onderwaterwereld van de tropische oceanen in ons zeeaquarium en laat je betoveren door de unieke schoonheid van bizarre koralen, zeeanemonen, haaien en unieke vissen. Honden zijn aangelijnd welkom.


Hennebergisches Museum Kloster Veßra
Klooster Veßra stamt uit 1131. Het behoort tot de belangrijkste (deels) nog bestaande romaanse bouwwerken in Thüringen en ligt in de gelijknamige plaats 'Kloster Veßra'.Het Terrein dient nu als openluchtmuseum, met originele vakwerkhuizen uit de omgeving die hierheen verplaatst zijn.  
Honden zijn aangelijnd welkom.


Heeft u tips? wij horen ze graag